LED лампа настольная VIDEX VL-TF05W-RGB 7W 3000-5500K 220V RGB (25052) (Код товару: 83890)

Світлодіодна настільна лампа VIDEX TF05W-RGB призначена для забезпечення комфортних та сприятливих умов у вашому приміщенні. У настільній лампі, незважаючи на традиційні характеристики, реалізовані нові сучасні технології. Завдяки унікальній здатності налаштовувати освітлення цей пристрій стане незамінним помічником для людей, які багато часу проводять за робочим столом. Ефективний і надійний світлодіодний світильник буде служити довго, що підтверджується 2-х річною гарантією.

Конструкція дозволяє складати лампу навпіл, економить робоче місце вдень ​​і зручна для експлуатації та транспортування. За допомогою рухомого кріплення ви легко зможете змінити кут освітлення. Кут розсіювання світла у даній настільній лампі складає 120 градусів. LCD дисплей показує годинник, будильник, календар, термометр. Підсвічування ЖК дисплея в разі потреби можна вимкнути. Триколірна RGB-підсвітка прикрашає робочу поверхню. Великий вибір 256 різних кольорів дозволяє створити настрій в будь-якому інтер'єрі. Дисплей можна налаштувати за допомогою кнопок, які знаходяться на зворотному боці корпусу настільної лампи.

VIDEX TF05W-RGB освітлює без мерехтіння, цим знижує навантаження на зір. Ніякого ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювання немає. Сенсорний вимикач дозволяє вручну відрегулювати яскравість світла і температуру світіння. За допомогою підсвічування можна вибрати оптимальну потужність світла в будь-який проміжок часу.
Колірна температура:
-тепла - 3000 К.
-нейтральная - 4100 К.
-холодна - 5500 К.
Висота в робочому положенні 35 см. Лампа має досить велику підставку для максимальної стійкості в будь-якому положенні плафона.
Адаптер додається в комплекті.

Ціна: 1836.55 ₴
Кількість:  
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support